SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar
Ojämförbar komfort

OJÄMFÖRBAR KOMFORT

SÄNGUTRUSTNING: EN AV DE BÄSTA REFERENSERNA

SKUMMADRASS I BULTEX®

För att förena komfort och stil har de permanenta sängarna av märket BULTEX® en beklädnad i högkvalitativ stretch och ganeringssnodd som ger en vacker effekt (ganeringssnodd på madrassen eller bäddmadrassen).

MADRASS MED SKIKTLIMMAD SPJÄLFÖRSEDD SÄNGBOTTEN MED ALUMINIUMRAM

Den spjälförsedda sängbotten ger naturlig ventilation till madrassen, vilket förlänger dess livslängd och tillåter luften att cirkulera på ett bättre sätt. De skiktlimmade spjälorna gör att madrassen följer kroppens position och rörelse under sömnen. Fjädringen ger att ökad komfort för kroppen.

BÄDDMADRASS MED FORMMINNE*

Denna madrass är gjord av ett skum som anpassar sig till kroppen och sedan återgår till sin ursprungliga form när du lämnar madrassen. Den omsluter kroppen och anpassar sig effektivt efter kroppens rörelser som samtidigt dämpas.

* Tillval till 6F, 8F och 80dF; Pack EXECUTIVE serierna 70F och DISTINCTION.

1 . Dagsida i ett vackert tyg dekorerat med ganeringssnodd.
2. Sovsida i stretchpikétyg på SENSUS® viskoelastiskt skum 50 kg/m3.
3. Bäddplatsens tjocklek totalt 155 mm.

RAPIDO-KLÄDSELNS KOMFORT

SITTKOMFORT I SÄLLSKAPSRUMMET

Sätena i sällskapsrummet är gjorda av ett tåligt skum med hög densitet. Lutningen på ryggstödet, förenad med en tydlig förstärkning i ryggstödets nedre del stöttar upp svanken.

KÖRKOMFORTEN I HYTTEN

Alla modeller är utrustade med husbilspecifika säten. Utöver en mycket hög komfort intar de en idealställning (justerbar höjd och lutning på ryggstödet och sitsen Deras ergonomiska utformning som både är stilfull och funktionell följer precis alla era rörelser.

PACK SELECT: Serie 6F, 8F, 80dF.

VÄRME

Komforten i din husbil är nära förknippad med värmen i din husbil. Således har RAPIDO utvecklat flera tekniker, så att du alltid kan hitta en som motsvarar dina behov.

VÄRME TRUMA

Detta värmesystem drivs med gas och med el (tillval EH). Luften och vattnet värms tack vare kraftfulla elektriska resistorer. Den varma luften fördelas på ett optimalt sätt i bodelen med flera värmeutblås.

På alla våra modeller styrs funktionen via CP PLUS-kontrollpanelens digitala display och är programmerbar.

Med tillvalet EH fungerar värmen på gas, el eller blandat.

Vid stationär användning kan du använda värmen i elektriskt läge och därmed spara gas.

Serierna 80dF och DISTINCTION är utrustade med ett värmeutblås i nederkanten av vindrutan. Mycket effektivt för denna kalla zon och fungerar som en barriär mot kylan. Ej kompatibel med tillvalet WEBASTO hyttvärme.

iNET

Tack vare iNet har du möjlighet att styra ditt värmesystem på distans via din smarttelefon eller surfplatta (beroende på modell).

ALDE CENTRALVÄRMESYSTEM: KOMFORT PLUS ARCTIC

Upp till 31 konvektorer, dvs. 31 m med konvektorer.
1. Plattvärmeväxlare: använder motorns värme för att värma upp ALDE-systemet / 2. Värmesystem ALDE under hyttens säten (i1066, i1090) / 3. Full uppvärmning i hytten / 4. Varmluft för att  snabbt höja temperaturen / 5. Frost Control: automatisk tömning av vattennäten när det skulle frysa till. / 6. Handdukshängare med konvektorer bakom (i1066, i1090) / 7 . Full uppvärmning av dubbelgolvet med ventilationsöppningar / 8. Oberoende reglering av temperaturen i rummet

Gaspannan värmer upp en vätska i ett rörsystem med konvektorer och skapar ett flöde av varmluft som stiger upp längs ytterväggarna. Skiljeväggarna, möblerna och luften värms progressivt upp och bildar en varmluftsspärr som isolerar fönstren.

I samarbete med ALDE-teamet har RAPIDO tagit fram ett exklusivt värmesystem, framgångsrikt testat i de nordiska länderna. RAPIDOs välfungerande ALDE-system är resultatet av ett kontinuerligt förbättringsarbete som regelbundet valideras under prov i kylrum.

GRADE 3

Temperaturstegring från -15°C till + 20°C eller mer på mindre än 4 timmar med en utetemperatur på -15°C och ett delta på mindre än 7°C mellan 5 mätpunkter.

TITTA PÅ VÅR VIDEO ÖVER HUR PROVET GÅR