SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar

EN ERKÄNT GOD KVALITET

Eftersom vi vet att våra kunders belåtenhet först och främst beror på vår högkvalitativa konstruktion påminner vi ständigt våra team om RAPIDOs kvalitetsstandarder.

Före själva produktutvecklingsfasen gör RAPIDO olika tester för att vidareutveckla sina fordon. Tester på banan görs för att garantera fordonens pålitlighet på vägarna medan kylrumstesterna övertygar oss om att våra modeller kan användas under alla årstider. De tekniska lösningarna för att bekämpa värmeförlust har stor framgång hos våra nordiska kunder och alla anhängare av vintersport.

Och eftersom vi vet att inget test någonsin kan ersätta användningen av ett fordon ute på vägarna, är vi delaktiga i olika långväga evenemang där våra husbilar körs hundratals mil. Denna feedback av erfarenheter från vägarna ger oss därmed en extra dimension till de tester vi vanligtvis gör.

« Min största tillfredsställelse? Stöta på RAPIDO-husbilar på vägen och vara stolta över att ha bidragit till deras konstruktion. »

Tiphanie, montör av fritidsfordon

FORTSATT HÖGA KVALITETSKRAV

  • 1 / På linan kontrollerar varje fordon hela tiden av operatörerna. Alla identifierade framsteg studeras därmed noga för att tillämpas på samtliga berörda fordon. När fordonet kommer till linans slut, utförs fler än 100 funktionella och visuella tester av en särskild kvalitetskontrollant. När en testdetalj inte uppfyller våra krav, tas det in för korrigering.
  • 2 / Slumpmässigt utvalda fordon på linan kontrolleras extra noggrant av ett engagerat team. Vissa testar på vägarna för att identifierar potentiella effekter, som endast är detekterbara när fordonet körs (buller, fordonets beteende ...).
  • 3 / Och eftersom kundernas belåtenhet är en angelägenhet för oss alla får varje anställd delta i en sådan granskning en gång om året.
  • 4 / Varje fordon som lämnar produktionen förs till sist in i en tunnel med sprinklersystem för den täthetskontroll som gör att vi kan ge 5 års garanti på våra husbilars täthet.