SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar

EN RESA PÅ 3 425 KM!

Det var i en van som vi inrett själva som vi upptäckte resandet med husbil. Vi har rest omkring i hela Schweiz och en stor del av Europa! Allt eftersom lärde vi oss att identifiera våra behov och att hantera utrustningen och boendeutrymmet. Genom åren har förbättringen av husbilarnas komfort lett oss till att skaffa en integralmodell. Vi hade länge hållit ett öga på varumärket RAPIDO, eftersom vi lockats av husbilarnas innovativa utformning och kvalitet.

År 2004 valde vi 985-modellen och med den besökte vi Sverige, Norge och Nederländerna. Och inte att förglömma utflykterna till Schweiz och i Frankrike och detta under alla årstider.

Vår husbil tog oss till avlägsna länder under sommaren men också till bergstrakter under vintern. Vi har besökt många skidorter och många vintercampingplatser i Frankrike såsom Le Grand Bornand, Les Saisies, Meribel och Les Menuires.

År 2017 köpte vi den nya integralmodellen 8096dF. Sällskapsrummet där man sitter mitt emot varandra och de väldefinierade utrymmena gjorde att vi bokstavligen för dess charm. Tack vare den redan goda basutrustning behövde vi bara lägga till en bränslecell för att få perfekt autonomi och en parabolantenn för att hålla kontakt med omvärlden. 

För att inviga detta nya fordon valde vi att besöka Island. En resa på 3 425 km! En tuff natur som har de mest aktiva vulkanerna i världen. Endast landets huvudväg är asfalterad! De övriga är grusvägar med lösa vägkanter. Ett äventyr med en stort Ä! Vårt fordon utsattes för tuffa tester: reseförhållanden som bekräftade RAPIDOs gedigna konstruktionen och hållfasthet. Vi besökte många vattenfall, korsade månlandskap, träffade människor av alla de slag. För att inte tala om det fantastiska mötet med lunnefåglar, ”stjärnan" bland alla de många fåglarna på ön.

« För oss är vår RAPIDO-husbil det bästa hotellet! »

Och själva resan är ofta lika intressant som slutdestinationen.

Bernard & Rose-Marie Aeby

baebyphoto.jimdo.com