SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar

EN VARM KÄNSLA UTAN MOTSTYCKE

RAPIDO-andan kännetecknas av en varm stämning utan dess like, vilket beror på den helt unika inredningen. Denna känsla tog många år att forma och bygger på RAPIDOs lyhördhet för kundernas önskemål, och på märkets ständiga strävan efter att skapa riktigt hemtrevliga och gemytliga interiörer.

« MONTERAD I MAYENNE, I FRANKRIKE »

RAPIDOs snickeri som länge stått för kvalitet symboliserar till fullo märkets värden: en kombination av modernitet och tradition. Snickeriarbetena garanterar RAPIDOs tillverkningskvalitet: möblemanget i varje serie ägnas samma omsorg, samma omtanke och fernissan påförs för hand. Det är tack vare denna noggranna finish som RAPIDO är erkänt i hela Europa för kvaliteten på sina produkter.

PERSONANPASSA DITT SÄLLSKAPSRUM

Inredning CASTELLO

Inredning CASTELLO

Inredning ELEGANCE

Inredning ELEGANCE

RAPIDO har tänkt ut två stilar präglade av värme: CASTELLO: modern färgton, med glansig beklädnad; och ELEGANCE: varm och raffinerad med inslag av massiv lönn (tyg och inredning).

EN UNIK STIL FÖR SERIEN DISTINCTION

RAPIDOs formgivarna har lagt ner mycket tankeverksamhet på interiören till din DISTINCTION. Den har fått en helt unik inredning med skåpdörrar i vitt i sällskapsrummet. Upphängda små skåp med fernissade lister ELEGANCE eller lackade lister CASTELLO ger rena linjer och snygg design. Hyttsängens undersida är designad i enlighet med inredningen och ger ett harmoniskt helhetsintryck.

PREMIUM EDITION, ALLTMER RAFFINERAT

Kollektion 2019 har 6 extrautrustade serier som symboliserar RAPIDOs raffinerade lyx: 696F, 8066dF, 8096dF, i96, i1066 och i1090 PREMIUM EDITION.

Inredningen motsvarar förväntningarna på denna exklusiva modell: alla sofistikerade detaljer förstärker intrycket.