SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar

SATSA PÅ ALDE

ALDE VÄRMESYSTEM, EN KLAR FÖRDEL

I samarbete med ALDE-teamet har RAPIDO tagit fram ett exklusivt värmesystem, framgångsrikt testat i de nordiska länderna. Detta värmesystem säkrar en jämn temperatur i bodelen och i hytten och har blivit en referens på marknaden. Många kunder väljer RAPIDOs ALDE värmesystem, upptäck i din tur skälen till detta!

Jean-Jacques RIOT, 63 år, Loiret

Jag som varit anhängare av att bo på B&B ändrade helt mitt sätt att tänka när jag upptäckte glädjen i att ge mig iväg i en husbil. Sedan 2011 är jag ägare till en 9096dF och kan jag fritt resa över hela Europa utan att flera veckor förväg behöva planera mina resmål. Eftersom jag är allergisk passar inte luftventilation för mig. Men jag hittade ALDE värmesystem som ger mig tillgång till frisk luft och en bättre komfort. Uppvärmningen har en perfekt linjäritet, både i den främre och bakre delen av husbilen är temperaturen perfekt. Vad jag uppskattar ännu mer är att spridningen av värmen är konstant, man känner inte av någon variation. En sak är säker, ALDE värmesystem kommer att vara ett av kriterierna när jag köper en ny husbil.

Jacques DIGUET, 67 år, Paris

”Sedan 2014 är jag stolt ägare av Rapidos modell 10 000. Som pensionär kommer jag verkligen kunna njuta av naturen hädanefter. Tack vare min husbil har långa utflykter blivit en del av min vardag. Varje dag uppskattar jag landskapen som vår planet har att bjuda mig på. På senare tid har France Passion blivit de parkeringsplatser jag kommit att föredra. Under utfärder i naturen i hjärtat av våra regioner kan jag utforska lokala produkter. Var jag än är så har jag all bekvämlighet jag behöver i min 10 000. Den verkliga fördelen med den modellen är och förblir värmesystemet ALDE. Denna standardvärme motsvarade alla mina förväntningar. Jag kan välja olika värme i husbilens olika delar. Det finns även värme i lastutrymmet vilket gör att spillvattnet inte riskerar att frysa. Det är mycket ekonomiskt eftersom det återvinner motorvärmen för att värma hyttens element. Utan tvekan är detta en husbil som jag varmt kan rekommendera.”

Dominique FADE, 60 år, Vosges

”Eftersom jag alltid älskat bilracing styrs många helger av mina tävlingar. För att göra allt resande enklare för mig bestämde jag mig för att investera i en husbil. Nu har jag i två år haft en 7065FF 180 hk med två enkelsängar längst bak. En nyhet för mig var värmesystemet ALDE! I min gamla husbil värmdes rummen mycket snabbt, men värmesystemet Truma brummade lite och luften var väldigt torr. Idag, med min ALDE-uppvärmning, måste man vänta lite på att temperaturen i husbilen ska stiga men kvaliteten på den motsvarar verkligen mina förväntningar. De uppvärmda zonerna fördelas jämnt i passagerarutrymmet. Den jämna värmen innebär en skön komfort. Min tillfredsställelse med denna produkt gör att framtida köp absolut blir en husbil som är utrustad med ett ALDE värmesystem."