SE

VÄLJ DITT LAND

Frankrike

Tyskland

Förenade kungariket

Italien

Nederländerna

Sverige

Spanien

Finland

Belgien

Schweiz

Rép. Tchèque

Danmark

Österrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakian tasavalta

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Husbilar

NY HUSBIL 854F

SÄLLSKAPSRUM FÖR UMGÄNGE I FOKUS

Kompakt men generös

854F

854F

Den nya 854F klarar kraftprovet att kombinera kompakthet, med en längd på bara 6,70 m, och ett stort bakre sällskapsrum. Implementeringen av denna modell har utformats med syfte att erbjuda dig en unik reseupplevelse. För att optimera utrymmet är den här modellen utrustad med DUO'SPACE-systemet i badrummet, så att du kan dra nytta av ett funktionellt badrum och en rymlig dusch utan att det påverkar boytan.

Sällskapsrummet i fokus

854F har ett stort bakre sällskapsrum med soffa som rymmer upp till 7 gäster. Ni kommer på så vis att kunna samlas runt ett stort bord. 854F prioriterar även förvaringsmöjligheter. Den har ett omklädningsrum XXL innehållande skåp med hyllor, en garderob med full höjd och bakgrundsbelyst vinställ.

Något för finsmakaren

Att resa är också att ta sig tid. Att passa på att besöka marknader på jakt efter fi na produkter eller att laga något gott med utsikt över havet! Denna dröm kan bli verklighet tack vare det nya köket som är specialutformat för 854F. Den stora köksbänken ger dig gott om utrymme för dina förberedelser. I trådkorgen kan du förvara alla dina varor. Den förhöjda bänkskivan som angränsar till det stora sällskapsrummet sätter pricken över i:et den här unika modellen.